Vet du ikke hva du skal ha på deg? Hjelpen er her!

by rnn.yqe.

”Hva skal jeg ha på meg?” Er vel et spørsmål vi alle har stilt oss selv mer enn en gang i løpet av livet (eller uka – eller dagen). Det kan virke som at uansett hvor mye klær man har så kommer alltid den dagen hvor alt føles feil og du ikke aner hva du skal ha på deg. Eller når du står i butikken og ender opp med å gå tomhendt ut igjen fordi du ikke ser for deg hvordan du skal sette sammen ditt nye antrekk, eller hvordan du kan style deg opp for arrangementet du skal på.

Heldigvis finnes det en løsning! Det er i dag mange som jobber som personlige shoppere, og de er trent opp for å hjelpe akkurat deg. De fungerer som en slags coach som hjelper deg med å finne klær som både passer til anledningen og din kroppsfasong og hudtone, i tillegg til å passe inn i motebildet. De ser an hvem du er og hvilke klær som kunne passet til akkurat deg, slik at du kan føle deg vel i de klærne du går i. Enten det er til jobb, fest eller bare en spasertur ned gata.

I tillegg til personlige shoppere har flere og flere nettsider laget egne kategorier med de plaggene de anser for å være de mest anvendelige plaggene for øyeblikket. Slike kategorier er for at du skal kunne gå inn der når du ikke helt vet hva du vil ha, og sikre at du får plagg som er innafor i motebildet. Stayhard er en av dem som har skjønt at shopping kan føles som en jungel til tider, og derfor laget en slik kategori. Neste gang du må ha klær kan du rett og slett gå inn på topplisten til Stayhard og være sikker på at du gjør et godt kjøp.

Klær skaper folk sies det, hvis dette stemmer så er det all grunn til å oppgradere garderobeskapet sitt i ny og ne.

Svarte bukser, enkle t-skjorter og denim. Dette er plagg du kan kombinere på en mengde ulike måter om og om igjen. Disse plaggene vil heller aldri gå av moten og er like stilige sesong etter sesong. En god investering i basisplagg av kvalitet vil du ikke angre på.

Trenger jeg virkelig denne buksen? Hvilke klær har jeg hjemme som kan kombineres med disse skoene? Er dette egentlig min stil? Spør deg selv disse spørsmålene, og ikke fyll opp skapet med klær du aldri kommer til å bruke!

Sorter klærne dine etter sesonger! Dette gir deg en bedre oversikt over det du har i skapet og du kan lettere finne frem til klær du kan bruke den aktuelle dagen. Om sommeren er det ikke vits å lete gjennom haugevis av tykke gensere du ikke kan bruke uansett.