Hvordan trene for å bli en god pokerspiller?

by rnn.yqe.

Poker er i realiteten et enkelt spill å lære, men det tar både mye og lang tid å bli riktig god. Ekspertene sier det tar et helt liv. I denne artikkelen skal vi gi deg grunnprinsippene for å kunne trene seg opp til å bli en god og stabil pokerspiller. Husk tålmodighet!

Det finnes mange amatørspillere i Norge som drømmer om å bli gode pokerspillere. For de fleste er det en tilfeldighet om de lykkes. Har du en drøm om å bli norgesmester i poker, eller profesjonell spiller kanskje, er dette en oppnåelig drøm – men det krever mye trening, f.eks. med live videopoker på nett!

Alfa og omega i pokerspill

Det er noen prinsipper i poker du bør kunne, og noen du bør kunne bedre enn konkurrentene. Det er ti ulike hender som kan vinne en pott, fra Royal Flush til høyeste kort, og disse må enhver pokerspiller ha i hodet. Lær deg disse på rams og etter verdi. Det andre er bordposisjonen din.

Posisjonen din rundt bordet sett fra knappen (dealer) er utrolig viktig i poker. Posisjonen din kan avgjøre alt. Dette krever erfaring og trening. Lag deg din egen strategi på hvilken kort-rang du spiller i forhold til din posisjon; Tidlig, midtre eller sen posisjon. På selve knappen vil denne rangen være langt bredere.

Studer poker og spill mye for å bli god

Det finnes mange bøker om poker, om generelle ting og strategier. I tillegg vil du finne mye på nettet. Selv de profesjonelle spillerne bruker mange timer på å studere tidligere turneringer, spillet som foregår og strategiene som benyttes. I tillegg til å spille fysisk poker anbefaler vi dette på det sterkeste – studer de beste mye!

Mens du studerer skal du spille mye poker. Ta ett steg av gangen, sett deg delmål på kunnskap du skal teste ut og finn din egen strategi. Derfor skal du prøve ut dette i spillet ditt, om og om igjen. Bruk gjerne gratisspill for å kunne trene inn ditt eget spill.