Problemer med kneet som hindrer deg i treningen

by Ilene Nader

Kontinuerlig fysisk aktivitet er både sunt og morsomt og bør utføres av både unge, voksne og eldre. Dessverre kan dette vise seg å være noe krevende, da feil utførelse, samt overbelastning kan lede til ubehag og smerter. Bare det å sette ned en fot galt kan påvirke hele bevegelseskjeden, opp til kraniet.

Særlig knærne er spesielt utsatt for skade innen de fleste typer fysisk aktivitet. Dette omfatter akutte skader som oppstår umiddelbart, i tillegg til belastningsskader som dannes over tid. Det er viktig å behandle begge typer skader.

Bakgrunn

Heldigvis spesialiserer Naprapatlandslaget seg på en rekke manuelle behandlinger som har som mål å diagnostisere og lindre smerte hos pasienter. Dette tilsier at kjedens ansatte setter søkelys på problemer angående muskler, ledd, leddbånd, samt sener med tilhørende nervesystem.

Behandling

Med over 20 års erfaring innen feltet naprapati, kan enhver av kjedens over 40 klinikker og 120 ansatte trygt diagnostisere opphavet til smerten, for så å minimere selve ubehaget. Dette skjer gjennom en rekke tilgjengelige og trygge behandlinger, som akupunktur, justering av muskler eller triggerpunktsbehandling.

Kjeden tilbyr hjelp ved akutte lidelser, men kan også bistå med gode forebyggende tiltak, over lengre perioder. Mottoet er “Kvalitet i alle ledd”.