Treningsveileder

by rnn.yqe.

Det har blitt skrevet side opp og side ned om hvor mye man burde trene, hva det er man burde trene og hvordan man burde trene. Det hele kan fort bli forvirrende, men kan det faktisk være så enkelt at man kan komme seg i bedre form på bare 40 minutter tre ganger i uka? Vel, dette mener treningsveileder Liv-Hege Seglsten, som i dag fikk et stort intervju publisert på rbnett.no.

Hun presiserer selvfølgelig at det er hva du trener deg opp mot som bestemmer hvor ofte og lenge du burde trene – men har et fokus på at en av de aller største feilene mange gjør er at de starter for hardt. Ifølge Seglsten er det viktig å ha fokus på de store muskelgruppene når du velger hva det er du skal trene. Disse gruppene er mage, lår, skuldre, rygg og rompe. Hun sier at de mindre muskelgruppene da blir med uansett.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvordan man skal trene, og mange kan lett bruke maskiner og annet treningsutstyr feil, eller i alle fall ikke på den måten som ville ha gitt aller best effekt. Det kan derfor være veldig lurt å være så informert som mulig, men det å lese seg til hvordan man skal trene er ikke det aller mest effektive – selv om det selvfølgelig er mye man kan lære på denne måten. Til dette er personlige trenere løsningen som raskest vil hjelpe deg med å forstå alt. Det å få støtte og den veiledningen du trenger, slik at du kan prøve ut hvordan både apparatene og forskjellige øvelser skal gjøres selv, gjør at alle feil og misforståelser, selv i de mindre detaljene vil bli pekt ut, og du får det meste ut av treningsøktene som du kan.

Hvis du er interessert i å begynne å trene skikkelig, eller har en venn som du vet vil sette pris på en slik gave, har YouWish et fantastisk tilbud der du kan gavekort på hele tre timer med personlig trener og medlemskap i en måned på treningssenter.