Velykkede idrettstrenere i verden

by rnn.yqe.

Det er ikke mangel på coacher og trenere innen idrett rundt i verden som har hatt stor suksess og blitt verdenskjente på grunn av jobben de har gjort.

coachTrenere finnes innen de aller fleste typer av sport; både barneidrett, amatøridrett og såklart innen profesjonell idrett og da både innen individuell sport og trening og også innen lagidrett. De aller fleste trenere har som regel noe form for bakgrunn som en aktiv idrettsutøver selv, enten det er innen den sporten de er trenere for eller i noe annet som kan relateres.

Innen profesjonell basketball så har det blitt en god del velkjente trenere opp igjennom tidene, John Robert Wooden er nå pensjonert men i hans tid som coach i 1973 så var han en av de store, nå er han i «Basketball Hall of Fame» for sitt arbeid.

Den nåværende treneren til Los Angeles Lakers er også blitt verdenskjent for hans arbeid som trener innen basketball. Totalt så har han vunnet 9 NBA titler som coach.

Den verdenskjente fotballtreneren Cèsar Luis Menotti kan nok sies å være den beste fotballtreneren noensinne i fotballens historie. Han er nok derimot mest kjent for sin store suksess i VM fra 1978 hvor han og Argentina stakk av med den aller første VM seieren for Argentina noengang.

De aller fleste som er interessert i fotball har nok også hørt om Sir Alfred Ernest Ramsey, en tidligere fotballspiller og trener for den engelske nasjonale laget.

Er en interessert i idrett og også i odds så tilbyr mange online oddsider, for eksempel Betsafe odds innen nettopp dette. Der kan du for eksempel spille på odds på om hvilken coach sitt lag kommer til å stikke av med seieren.