Hold oversikt over treningen med mobilen din

by Ilene Nader

For mange treningsglade er mobilen et viktig verktøy å ha under treningsøktene. På mobilen kan du laste ned et stort utvalg treningsapper som kan gi motivasjon under en økt.

Ulike funksjoner

For noen er det nødvendig å benytte seg av stoppeklokkefunksjon eller noe liknende som gir oversikt over tidsbruk. Hvis du liker å løpe eller gå turer, kan det være fint å ha oversikt over antall km du har vært i aktivitet. For noen kan målet være å nå et visst antall skritt.

Slike oversikter kan for eksempel være fine å ha hvis du ønsker å sammenlikne resultater over tid. Noen treningsapper er også sosiale i form av at man kan dele resultater med andre app-brukere. Her kan man heie på hverandre, noe som kan gi økt motivasjon og treningsglede.

Praktisk utstyr til din mobil

Hvis du liker å løpe, kan det være upraktisk å for eksempel ha mobilen i jakkelomma eller i hånda. Noen ganger kan det begynne å regne ut av det blå, og da vil det være greit å ha noe som kan holde mobilen tørr. Det finnes en del forskjellige mobilutstyr som passer til trening som du kan bestille på nett slik at mobilen kan bli med på løpeturen.