Opplev La Liga på stedet i Spania

by Ilene Nader

Se kamper på berømte stadioner som Camp Nou eller Santiago Bernabéu – en fotballtur til Spania som vil være et minne du virkelig vil sette pris på. Santiago Bernabéu har en kapasitet på over 81 000 tilskuere og Camp Nou på rundt 105 000.

Bortsett fra sin enorme kapasitet, er den legendariske Camp Nou også kjent som vert for legendariske matcher i fotballhistorien. FC Barcelona og Real Madrid er som kjent erkerivaler. Den årlige eksplosjonen “El Clásico”, som er tittelen på en hvilken som helst kamp mellom de to lagene, kan du oppleve på stedet i Barcelona.

Kombiner fotballkamp med spansk byliv

I tillegg kan du oppleve storbyens puls og elegante atmosfære. Barcelona byr på både historiske og kulturelle opplevelser. Her kan du bare sette deg ned på ett av byes beste tapasbarer og nyte synet av livet i gatene.

I Madrid kan du oppleve Barrio Salamanca, kjent som den aristokratiske delen av byen og el Palacio Real, som er en viktig del av Spanias historie.

Både Madrid og Barcelona er perfekte reisemålet for storbyferie. Kos deg i det fine været og nyt dagen på en av restaurantene. Du kan finne noe som passer som en ferie med venner eller familien.