Bli fornøyd med brystene dine!

by rnn.yqe.

De fleste kvinner er alt for selvkritiske og tenker de ikke er gode eller pene nok i forhold til andre kvinner. En dame tilbringer gjerne mange timer foran speilet i løpet av en vanlig måned. Og ørten ganger om dagen.

Ja, damer må dessverre se bra ut for å få aksept og annerkjennelse i samfunnet rundt oss. Slik har det blitt, dessverre. Men det viktigste er ikke hva andre måtte tenke og tro om oss. Det viktigste er at vi er fornøyde selv med det vi har og er.

Flere undersøkelser viser at mange kvinner er misfornøyde med brystene sine, og da særlig småbarnsmødre som opplever rask forandring i hvordan brystene deres ser ut – og oppleves.

Synes du brystene dine var finere og fastere før? Husk at kroppen forandres, og brystene med. «Alt» er fastere i fisken i tenårene og tyveårene. Kroppene våre endres jo eldre vi blir. Barnefødsler endrer brystfasongen din. Hengepupper og usymmetriske bryster kan støttes opp av gode brystholdere. Disse gir både god støtte for ryggen om du har svært store bryster, og gjør at du kan gå blant folk og føle deg trygg på at brystene dine ser bra ut.

Er du likevel svært misfornøyd med dine egne bryster, trenger du ikke gå rundt og lide. Oppsøk heller en av Norges kosmetiske klinikker. Disse har kvalifiserte rådgivere som gjennom samtaler og konsultasjoner kan avdekke om brystene dine kan korrigeres gjennom enkle, kirurgiske inngrep.

Om brystene dine sliter fysisk på deg, slik de er i dag, kan en enkel brystoperasjon ha stor helseeffekt. Selv et korrigerende inngrep, som «kun» gjør at brystene dine fremstår som fastere og vakrere, gir også stor gevinst – i form av bedre mentalhelse og det er vel så viktig for å kunne leve et godt liv!